Метою дослідження є детальний аналіз поточного стану виробництва, споживання та перспектив розвитку світового та основних регіональних (і покраїнних) товарних ринків лимонної кислоти. У дослідженні приведена загальна характеристика та властивості лимонної кислоти, її класифікація, технічні вимоги, області застосування, знаходження в природі, сировина для отримання лимонної кислоти. Також описані способи виробництва, технології та економічні аспекти різних процесів ферментації лимонної кислоти.

По кожній із країн наведена інформація про виробників лимонної кислоти (реквізити, досьє, потужності, що випускається компанією, (основна та супутня), якісна характеристика лимонної кислоти, інвестиційні проекти та ін.), оціночні дані про обсяги виробництва лимонної кислоти, розрахункові дані щодо балансів споживання та зовнішньої торгівлі, географічна структура імпортних та експортних поставок.

По Україні приведені дані щодо імпортно-експортних поставок у розрізі компаній – імпортерів та компаній постачальників, аналіз ситуації у споживчих галузях.

ukУкраїнська